Boomwerken

Boomwerken Janssens Eddy

Hieronder kan u lezen hoe wij bij verschillende boomwerkzaamheden precies te werk gaan.
Bent u geïnteresseerd na het lezen? Vraag dan een gratis offerte aan via de contactpagina.
Voor alle diensten kunnen wij u een vrijblijvende kostenraming voorleggen. Bovendien streven wij ernaar om werk te leveren dat geschikt is voor ieders budget.
Aarzel dus geen dag langer en laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen!

Bomen snoeien

Bomen groeien. Dat staat vast. Maar als uw boom té hard gegroeid is, dreigt hij los te komen. Dan bezwijkt hij onder zijn eigen gewicht. Laat hem daarom snoeien door ons. Zo vermijdt u ongelukken en u maakt uw boom een stuk gezonder. Want dankzij ons krijgt hij weer jonge scheuten. Zo gunt u uw boom zijn tweede jeugd.

Bomen vellen en demonteren

Bomen worden oud. Of té groot. Dat staat óók vast. Maar hoe krijg je zo’n mastodont tegen de grond? Mét de garantie dat uw huis of tuin geen schade lijdt? Onze ervaring, dát is uw garantie. Hebt u ruimte genoeg om de boom in één keer te vellen? Dan is de klus binnen de kortste keren geklaard.

Is uw tuin te klein? Hebt u te weinig ruimte rond de boom? Hangt hij over uw dak? Of erger nog: boven dat van uw buren? Hoog tijd om te demonteren. Daarvoor gebruiken wij de hoogtewerker. Of wij klimmen uw boom in. Dan snoeien wij tak per tak. Om uiteindelijk de stam in stukken te snijden, van boven naar beneden. Jammer van uw boom, vindt u? Begrijpelijk. Maar u wilt toch geen brokkenmakers in de tuin?