Bosexploitatie

Boomwerken Janssens Eddy

Als rasechte boomprofessional ben ik uiteraard ook actief in projecten op grotere schaal. Een bepaald soort opdrachten dat daarbij vaak voorkomt is bosbeheer of bos-exploitatie. Een werk van lange adem, waarvoor u best iemand met ervaring in huis haalt. En laat ik nu net iemand zijn die een heel leven vol ervaring in de vingers heeft…

Bosbeheer: van bouwgrond vrijmaken tot bos onderhouden

Bij het uitvoeren van bosexploitatie of bosbeheer hoort onder meer het bouwklaar maken van bouwgronden. Hebt u een bouwgrond aangeschaft, maar staat deze nog helemaal vol bomen en wildgroei? Geen probleem! Wij komen langs met onze vakmannen en gespecialiseerde apparatuur, en zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken. Wij leveren uw bouwgrond gerooid af! Het enige wat u moet doen, is ons laten weten welke bomen u liefst behouden ziet. Dezelfde service is natuurlijk ook perfect mogelijk voor industriegronden en verkavelingen.

Deze dienst is mogelijk in grote delen van België, waaronder Vlaams- en Waals-Brabant, Antwerpen en Limburg. Hebt u nog vragen of opmerkingen? Neem dan zeker contact met ons op via de daartoe bestemde pagina van deze website!