Tuinwerken

Boomwerken Janssens Eddy

Omdat ik als kenner van al wat groen is en groeit, mezelf ook wil ontplooien op andere gebieden dan het bomenwerk, specialiseren wij ons ook in tuinwerken. Zowel voor het onderhouden als aanleggen van tuinen. Dit kan zowel op residentiële als op industriële schaal!

Daarbij gaan wij bijvoorbeeld over tot het aanleggen van een vlak, egaal groen gazon. Er is niets zo mooi als een goed onderhouden, gezond en goedgemaaid stuk tuin, daar gaan ook wij mee akkoord, en dus is dit een service die wij met veel plezier leveren, en wel naar ieders budget!

Tuinwerken: van aanleg tot onderhoud

Zo goed wij tuinen kunnen aanleggen, zo goed zijn wij ook in het onderhoud ervan. Al onze professionals hebben groene vingers, en zijn uitermate bedreven om te weten wat uw gazon of uw planten precies nodig hebben. In een snel veranderende, steeds dynamischer wordende wereld heeft niet iedereen nog de tijd om zelf in te staan voor het onderhoud van zijn tuin. Hetzelfde geldt uiteraard voor bedrijven. Voor dat probleem wil Boomwerken Janssens een oplossing bieden, want tegen een erg eerlijke prijs kunt u dankzij ons het hele jaar door genieten van een tuin die in perfecte staat verkeert.