Afsluitingen

Boomwerken Janssens Eddy

Wij kennen de streek van Tildonk als onze broekzak. Waarom? Wij zetten er al hekken en omheiningen op heel wat bedrijfsterreinen en – grote – tuinen. En die zullen er nog lang blijven staan. Dat is het gevolg van het grondige werk waar Boomwerken Janssens voor staat. Als wij bij u een omheining plaatsen, dan is het de bedoeling dat die tientallen jaren, zelfs langer, mee gaat.

Onze afsluitingen vervaardigen wij met verschillende materialen. We proberen de juiste mix te vinden tussen werken met draad, betonplaten en houten hekken of panelen. In de goede materiaalcombinatie schuilt hem immers de kunst om een stevige omheining te maken, die toch ook mooi om zien is. Dat beseffen wij maar al te goed.

Offertes voor hekken

Bovendien zorgen wij op voorhand voor een vrijblijvende prijsofferte, als u dat graag gewenst had. Wij proberen haalbaar te zijn voor elk budget! Aarzel vooral niet om via de contactpagina van deze website van u te laten horen, zo weten wij wat we voor u kunnen betekenen, en kunnen we samen uitkijken naar een vruchtbare samenwerking!